La Silla Turca IndexQUÈ ÉS LA SILLA TURCA?la Silla Turca discografiaLa Silla Turca WorksLa Silla Turca Col#laboracionsLa Silla Turca BlogLa Silla Turca ContactoLa Silla Turca Social MediaLa Silla Turca en CatalàLa Silla Turca en Castellano
DISCOGRAFIA / TITAN /Publicació: Març 2022
Elevadores EBAM

TITAN és un projecte de música ambiental-espacial, basat en els principals elements del sistema solar. S'anomena TITAN en referència a la principal lluna de Saturn, que a la vegada, és la segona més gran del sistema solar, per darrera de Ganímedes.

En un primer moment, TITAN el vaig concebre com un treball audiovisual, on la música havia d'anar acompanyada de les imatges corresponents a cada element, pensat per a distribuir-se en aquest format, per a escoles, planetaris, etc. Aquest pas està encara per finalitzar-se degut a l'ingent labor de recopilació d'imatges i muntatge que el projecte suposa.

Aquest treball vol parlar sobre els planetes, algunes llunes i el sol, aprofundint i utilitzant com a inspiració, qualsevol característica física, o qualsevol event que hagi marcat la formació d'aquests elements.

A nivell musical, les peces de TITAN han estat produïdes des d'un punt un xic allunyat dels estereotips de la música ambiental-espacial, per oferir sensacions més profundes, des de la èpica fins la lírica, més dolces o pertorbadores, buscant trencar les barreres físiques per arribar a l'oient i fer-lo bussejar entre les notes.

Segell discogràfic: Sota la palmera s.l. www.sotalapalmera.com


   


Cookies Politica de privacidad y Avisos Legales Disseny & Powered by LMVweb © 2002-2022 - Twenty Anniversary

 

Projecte musical, compositor, productor

discografia, La Silla Turca

musica conceptual, experimental

sota la palmera